Står man og skal vælge nyt køkken, så kan det være svært at vide, hvor man skal starte. For de fleste starter jagten hos de mest kendte køkkenkæder, f.eks. hth, Kvik, Invita eller Vordingborg Køkkenet. Det er oftest dem, man ser i reklamerne, enten i fjernsynet eller i de ugentligt reklamer, der kommer ind ad døren.

Derfor er det også at forvente, at de butikker bliver besøgt først. Dog hænder det tit, at tilpasningsmulighederne, kvaliteten og designet er meget statiske, hvorfor det kan være en trættende proces at finde det helt rigtige køkken til ens hjem.

Man mødes ofte af de hvide eller neutrale køkkener, når man undersøger markedet, da de nuancer længe har været fortrukket hos danskerne. Alligevel er trenden for mørke, såfremt helt sorte køkkener, ved at indtage det hvide køkkens plads hos mange boligejere, da de mørkere nuancer udtrykker elegance og eksklusivitet.

Dette er også tilfældes hos køkkenproducenten Rotpunkt, som igennem flere år har gennemskuet værdien i skræddersyet luksuskøkkener.

Mød Rotpunkt

Rotpunkt er kendetegnet ved køkkener og andre løsninger i autentisk kvalitet for mellemsegmentet. Den tyske køkkenproducent slår for én gang alle tyskernes håndværk og kvalitet fast.

Med dets etablering i 1930 besidder Rotpunkt over 85 års erfaring inden for luksuskøkkener med tidløst design, kvalitet og funktionalitet.

Hos Rotpunkt er køkkenet hjertebarnet. Derfor er kombinationsmulighederne også uendelige. Her tilbydes over 26 forskellige korpus-farver, 300 forskellige låger, utallige typer af træsorter og metal, hvor farverne guld, bronze- og kobberfarvet, albueblå kun er begyndelsen. Derudover udbydes materialer som laminat, finer og massivt. Det gør det muligt for kunden at vælge farven ud fra hvilken som helst farvekode.

Køkkenproducenten tror på, at alle mennesker er forskellige, og derfor skal det samme gælde for køkkener. Med et Rotpunkt køkken har man mulighed for at skabe de perfekte rammer til familien. Hvad enten man er til den klassiske stil eller den mere moderne, så kan det tilpasses, således det afspejler både behov og ønsker hos dem, der skal bruge det.

Design

Hos Rotpunkt bliver design ikke dikteret af tiden, da tradition og innovation på mange måder kan være fordelagtige. Derfor vælger køkkenproducenten ikke kun at følge tidens trends, når de udvider deres sortiment, men i ligeså høj grad efter kundens behov og ønsker. Det tillader for mere individuelle, designflotte og funktionelle køkkener.

Kvalitet

Vælger man et Rotpunkt køkken er man garanteret høj og jævn kvalitet hele vejen. Producentens tilgang til planlægning og produktion er karakteriseret ved dets parring mellem state-of-the-art teknologi, mange års tradition og erfaring. Udover et køkken med eksklusivt udseende, holder elementerne også til hverdagen strabadser. Hvor den høje kvalitet måske ikke er iøjefaldende de første år, adskiller et Rotpunkt køkken  sig fra mange af de andre køkkener ved at stå lige skarpt år efter år.

På trods af den høje kvalitet, forbinder mange et Rotpunkt køkkenet med en uopnåelig drøm. Alligevel er køkkenet tiltænkt den almene borger, hvorfor alle køkkener, uanset løsning holder sig inden for en fair pris. Derudover kommer køkkenet med en god og grøn samvittighed, da Rotpunkt har øje for Jordens belastede miljø, og derfor kun producerer bæredygtige løsninger.

Hvor kan du købe et Rotpunkt køkken?

Selvom, det er en tysk producent, så skal man på ingen måde snydes for et luksuskøkken i resten af verden. På europæisk plan eksisterer omkring 700 forhandlere, hvor specielt Danmark og Holland er karakteriseret som de større markeder.

I Danmark er der lokaliseret butikker i hele landet, hvoraf flere ligger omkring København. Som en ekstra bekvemmelighed, er det muligt at få skræddersyet et snedkerkøkken, således man kan tilpasse køkkenet specielt til boligen. Således er det muligt at kombinere den tyske kvalitet fra Rotpunkt med ægte snedkerelementer, når man skal have nyt køkken.

Redaktør