Webprogrammer

Få et lille overblik her

Webprogrammer er en betegnelse for værktøjer til at bygge hjemmesider. Tjenesterne er ofte ganske nemme at bruge og indeholder prædefinerede skabeloner, der vælges og derefter tilpasses (i begrænset omfang), så de passer til hjemmesidens formål.

Fordelen ved disse webprogrammer er, at de kræver minimal viden og teknisk indsigt. Samtidig tager det heller ikke lang tid at oprette en hjemmeside, da grundstenene allerede er lagt. I mange tilfælde kan man derfor få en flot og funktionsdygtig hjemmeside ved at benytte disse webprogrammer.

Et webprogram er dog samtidig en mindre fleksibel løsning, hvor man er tvunget til at holde sig inden for den valgte skabelons snævre rammer. Dette er ikke nødvendigvis et problem, men man skal være opmærksom på den begrænsede fleksibilitet hvis ens krav til hjemmesiden ændrer sig på længere sigt, så kan man være nødsaget til at udskifte hjemmesiden med en ny, der skal bygges op fra bunden.

Kort sagt kan et webprogram altså være en god løsning, hvis man har begrænset teknisk indsigt og ikke har uanede mængder af tid og penge til rådighed. Typisk vil disse løsninger også tilbyde hosting af hjemmesiden, så man ikke behøver at bruge ekstern hosting til formålet.

Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, om et webprogram er den mest optimale løsning for dig, så udfyld formularen og bliv kontaktet af en af vores eksperter på området.

no coding ikon friserverplads.dk

Webprogrammer til dig som er ny​

Har deres egen onsite hjemmeside bygger. Den er simpel og god at starte med.

Har et stort udvalg af muligheder, det bedste ved den er at man kan hive elementerne rundt på skærme og at man ikke behøver at kunne kode for at lave sin hjemmeside.

Flotte skabeloner som du kan ændre i. Hos Squarespace får du hurtigt en hjemmeside op at køre, hvis du allerede har indholdet klar, som er lækker.

Kontakt os friserverplads.dk

Har du brug for hjælp?

Brug formen her til højre
og vi vil kontakte dig hurtigst muligt