Vinteren kan være hård mod skorstenen

Dansk Boligforsikring er blandt de største forsikringsselskaber i Danmark inden for ejerskifteforsikringer. En ejerskifteforsikring er god at tegne, inden man køber bolig. Her er man nemlig dækket imod uforudsete udgifter forbundet med skjulte skader og ulovlige installationer. Find al relevant information på deres hjemmeside.

Tilbud & anmeldelse

Går du og overvejer sådan en forsikring? Så burde du gå ind og bestille et tilbud fra Dansk Boligforsikring. Du skal huske at tænke på, at selvom det er ærgerligt med økonomiske udgifter til forsikringer, så kan de redde dig, din familie og nyerhvervede hus fra at blive en økonomisk mavepuster. Udgifter, der er forbundet med ejendomsrenovation, er ofte i den høje ende, og det er de færreste danskere, der kan betale flere hundrede tusinde kroner til reparationer – vel og mærke efter, at huset er købt! Derfor kan du med fordel bestille et uforpligtende tilbud på en sådan forsikring, så du kan overveje, om det er det hele værd.

Når du så har tegnet en sådan forsikring, kan du selvfølgelig også anvende den. Hvis du skulle være så uheldig at komme ud for, at dit nye hus har en skade eller ulovlig installation, der dækkes af ejerskifteforsikringen, kan du anmelde det til Dansk Boligforsikring. Måde, hvorpå du anmelder det, er ved at udfylde en online formular, hvor du skal angive en række oplysninger. Herefter vil der blive sendt en sagkyndig ud for at besigtige skaden og se, om den bliver dækket af forsikringen, du har tegnet. Forsikringsselskabet ved, at det er en meget ubehagelig episode for boligejere at opdage skader. Derfor gør de også deres bedste for at behandle din sag. Men der kan selvfølgelig godt gå nogle uger, før de kommer frem til en afgørelse. Det er nemlig vigtigt, at de vurderer rigtigt hver gang, så du – ligesom andre boligejere – er i trygge hænder.

Gode råd & nyheder

Er du i tvivl om, hvad forsikringen helt præcis dækker? Så kan du læse mere under råd og vejledning. Det kan nemlig været meget kompliceret, hvad en forsikring dækker og ikke dækker. Men heldigvis kan du med al sandsynlighed finde svar på alle dine spørgsmål om dækning, pris, vilkår mm.

En ejerskifteforsikring er meget unik. Det er ikke en almindelig forsikring i udlandet, og det kan derfor være svært for en udenlandsk person at forstå, hvorfor vi gør, som vi gør. Men der er mange fordele ved en sådan forsikring. Man er dækket langt mere ind end med en simpel indboforsikring. Ja, det er faktisk to vidt forskellige ting, de dækker.

På nyhedssiden her kan du også få en masse spændende information om branchen. Læs, hvordan husspriserne ændrer sig, hvor mange indbrud der er i dit område eller hvordan du bedst kommer igennem en vandskade. Her er en masse nyttig information til dig, der gerne vil vide mere.

Redaktør