Fælles email løsninger

Fælles email-løsninger

En fælles email-løsning giver virksomheder muligheder for fleksibilitet og avancerede funktioner. Her er der både mulighed for at oprette fælles email-adresser og individuelle email-adresser til virksomhedens medarbejdere.

Der findes utallige løsninger inden for dette område. For overskuelighedens skyld opdeler vi dem her i tre overordnede kategorier.

Valg af boligselskab

Delt web- og email-hosting

Det fleste udbydere af webhosting tilbydere også email hosting. Faktisk er det ofte indeholdt i de abonnementer, som udbydere af webhosting tilbyder. Typisk er der her tale om forholdsvis standardiserede løsninger med begrænsede funktionaliteter.

Email-hosting på egen server

øHvis man har egen server til rådig, er det muligt selv at hoste sine email-konti i stedet for at bruge en tredjepartsudbyder. Når man selv hoster sine emails, har man en højere grad af kontrol og bedre mulighed for at lave tilpassede løsninger, der passer nøjagtig til virksomhedens behov.

Der er er også nogle ulemper, man skal have med i sine overvejelser. Serveromkostninger samt omkostninger til at vedligholde dem er betragtelige, og derudover kan det være en udfordring, at ens afsendte emails bliver markeret som spam hos modtageren.

Tredjepartshosting

En løsning hvor man får en tredjepart til at hoste sine email-konti er en løsning som giver flere muligheder end en delt web- og email-hosting.

Ved trejdepartshosting slipper du for udgifterne til selv at skulle vedligeholde serveren, men får samtidig flere funktioner og tilpasningsmuligheder. Derudover får du typisk flere services med som en del af en løsning.

Det kan eksempelvis være kalenderfunktion, indbygget video-tjeneste til video-møder, chatfunktion mv.

Vær opmærksom på, at når man taler om email, at der er forskel på email-host (hostingudbyderen) og en email-klient (det program eller den applikation man bruger til at læse og skrive email).

Et par gode email alternativer

Gmail - friserverplads.dk

“Gmail er en glimrende udbyder med både et drev og en masse tekstbehandlingsprogrammer udover deres mail service”

Outlook friserverplads.dk

“Den mest kendte udbyder til erhvervslivet og private, som kommer med Windows 10”

jubiimail friserverplads.dk

“Jubii har været med længe og nu har de øget kvaliteten af deres services med en betalt løsning”

“Har fokus på chatsupport og en mail som er tilknyttet når du bruger deres services”

“Stabil og stor spiller på markedet for hjemmeside domæner og der medfølger også en webmail”

Kontakt os friserverplads.dk

Har du brug for hjælp?

Brug formen her til højre
og vi vil kontakte dig hurtigst muligt