Ny hjemmeside

Det skal du vide

Hvis du ønsker at oprette en ny hjemmeside, er der en del faktorer der er værd at tænke over, inden du kaster dig ud i den første mulighed, der byder sig. Hvilken type indhold er der tale om? Hvordan skal siden opbygges? Hvordan skal siden løbende opdateres og af hvem?

CMS-systemer som WordPress gør det forholdsvis nemt at lave en hjemmeside, som så kan tilpasses og udbygges med en anseelig række plugins. WordPress er ofte et godt valg, hvis man har begrænset teknisk viden, men gerne vil have en side med de mest gængse funktioner.

ny hjemmeside friserverplads.dk
Ny hjemmeside friserverplads.dk

Dog skal man være klar over, at WordPress i nogle tilfælde kræver en vis forståelse for hjemmesiders opbygning, og i nogle tilfælde kan det være nødvendigt at bruge en programmør til at udvikle eller optimere en hjemmeside i WordPress.

I nogle tilfælde hvor der er tale om store hjemmesider med rigtig mange sider og data, kan WordPress dog blive en tung og mindre hurtig løsning.

Her kan det være mere optimalt at få siden kodet fra bunden, så sidens opbygning bliver tilpasset på en måde, der er mest hensigtsmæssig for den specifikke hjemmeside, som derved vil være hurtigere og mere smidig – især efterhånden som hjemmesiden udbygges med forskellige former for indhold og data.

Hvis du har brug for en ny hjemmeside, og er i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge, så udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en ekspert.

“Månedligt betalt websitebuilder som er en drag and drop baseret tjeneste. God til den visuelle bruger”

“Simpel løsning for de fleste. Tilbyder egen websitebuilder, så enhver kan bygge en hjemmeside”

Kontakt os friserverplads.dk

Har du brug for hjælp?

Brug formen her til højre
og vi vil kontakte dig hurtigst muligt