Serverhosting

serverhosting friserverplads.dk

Hvad skal du vide?

Serverhosting er en overordnet betegnelse for en abonnementsydelse, hvor kunden betaler for at få adgang til en server hos en ekstern virksomhed, der har specialiseret i at sørge for, at serveren kører som den skal. Det vil sige, at du som kunde slipper for at bekymre dig om installation, opsætning og vedligeholdelsen af serveren.

Ligeledes har du heller ikke ansvaret for serveren. Der findes forskellige kategorier inden for serverhosting alt efter hvad serveren skal bruges til. Der kan eksempelvis være tale om en dataserver, der bruges til at lagre data, en filserver, hvor filer kan udveksles samt en webserver til at hoste en hjemmeside.

Her kan forskellige virksomheder være specialiseret i forskellige brugsmåder ligesom der kan være forskel på hvor sikkert, hurtigt og stabilt serveren fungerer. Dette afspejles typisk også i priserne hos de forskellige udbydere.

Nedenfor finder du en liste over en række udbydere af serverhosting. Udfyld denne formular, hvis du vil kontaktes med et tilbud på serverhosting.

Server friserverplads.dk

Mangler du overhovedet en host?
Måske er løsningerne herunder bedre for dig

“Stabil løsning, der benytter de fordelagtige litespeed servere – har dog begrænsning på trafik.”

“Cloudbaseret hosting-løsning til lave priser på litespeed servere. Er især fordelagtig til WordPress websites.”

“Simpel løsning for de fleste. Tilbyder egen websitebuilder, så enhver kan bygge en hjemmeside”

Kontakt os friserverplads.dk

Har du brug for hjælp?

Brug formen her til højre
og vi vil kontakte dig hurtigst muligt