Låsesmed ydelser

En låsesmed kan meget mere end blot ‘bryde ind’, hvis du har smækket dig ude. AB Låseservice, som både har afdeling i Danmark (nærmere Odense) og i Norge, er én af de låsesmede, som tilbyder en bred portefølje af ydelser og produkter. Skal du eksempelvis have sikret dit hjem? Eller have skiftet låsesystemet ud på arbejdspladsen? Så kan AB Låseservice hjælpe. Læs mere om et udvalg af deres produkter i det nedenstående.

Systemnøgler: kopisikre og gode til erhverv

Systemnøgler er en måde, hvorpå du kan øge sikkerheden i både virksomheder, foreninger og i privaten. Det er dog mest i de to førstnævnte, at metoden bruges. En systemnøgle skiller sig ud fra en ‘normal’ ved at den ikke kan kopieres. Det kræver som oftest en form for pinkode, hvis nøglen skal kopieres, som kun en autoriseret person har adgang til. En systemnøgle kan i mange tilfælde desuden lukke op for flere døre. Det ser man ofte i lejlighedskomplekser eller i virksomheder, hvor en enkelt nøgle både åbner op for hoveddør og for dør/døre inden i bygningen. Systemnøgler kan også fås i AB Låseservices norske afdeling.

Vælger du at investere i systemnøgler fra eksempelvis AB Låseservice, kan du nyde godt af følgende fordele. Låsecylinderen er bore- og diresikker, nøglerne er kopisikre, og du får mulighed for at lave niveauopdelt adgangssystem. Sidstnævnte er en stor fordel, hvis du arbejder i en virksomhed. Her vil det ofte være sådan, at nogle mennesker skal have adgang til bestemte etager eller døre, mens andre ikke skal. Med systemnøgler kan du differentiere og holde styr på, hvem der har adgang til hvad. På den måde hører det også under en form for adgangskontrol. Adgangskontrol kan dog både være elektronisk, med kort, med chip eller lignende – det er i højere grad elektronisk. Du kan læse mere om adgangskontrol her.

Elektroniske låse

For mange kan det umiddelbart virke som en stor omvæltning at gå fra traditionelle nøgler til et elektronisk system. Men mange, som prøver elektroniske låse, vil ikke gå tilbage. Det skyldes blandt andet, at det faktisk er utroligt nemt, og at det generelt er mere sikkert. Så hvis du vil øge sikkerheden i dit hjem, kan elektroniske låse være en god løsning.

Der findes både elektroniske låse med kort eller chip samt med kodelås. Sidstnævnte kan være en stor tidsparer – også i forhold til almindelige nøgler – da du ikke behøver bruge tid på at lede efter dine nøgler. En anden stor fordel med kodelås er, at du ikke skal bekymre dig om at nogen i hjemmet smider nøglen væk. Således slipper du for den dumme situation, hvor én fra husstanden har forlagt nøglen, og I derfor skal have skiftet låsesystemet.

AB Låseservice – hvis du vil være i trygge hænder

Hos AB Låseservice kan du være sikker på at blive behandlet godt. Ikke bare med hensyn til at få løst opgaven, men også i forhold til at føle sig godt behandlet som kunde. Virksomheden er meget afhængige af god omtale i Odenseområdet, så det tages meget alvorligt, at der er høj tillid mellem låsesmeden og kunden. Derudover er den faglige stolthed noget, der står højt på listen. Hvad end din opgave er stor eller lille, vil den blive løst med høj professionalisme – dette gælder både for den danske og norske låseafdeling.

Redaktør