AK Nygart satser på digitale medier

AK Nygart er i Danmark kendt som det førende privathospital inden for plastikkirurgi og skønhedsbehandlinger. Virksomheden forbindes særligt med brystforstørrende operationer og botoxbehandlinger – og dette er da også to af de behandlingsformer, som AK Nygart prioriterer i deres markedsføring.

Privathospitalet fik særlig opmærksomhed for et par år siden i forbindelse med en række reklamekampagner på busser, der gav anledning til debat om de ‘nøgne bryster’, der kørte rundt og rundt på de københavnske veje. Siden da har AK Nygart opprioriteret online markedsføring og generel tilstedeværelse på digitale og sociale medier.

AK Nygart på sociale medier

Sociale medier er et vidt begreb, og der findes i dag en lang række forskellige platforme, der kan være relevante i forhold til kommunikation med kunder samt reel markedsføring. Hos AK Nygart har man valgt at prioritere de platforme, der er mest populære i Danmark. Det drejer sig bl.a. om Youtube, Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn.

På førstnævnte har AK Nygart en meget omfangsrig kanal med masser af videoer, der bl.a. tæller videoer med presseomtale, informationsvideoer og videoer med skønhedstips. Facebook og Instagram benyttes mere til skriftlig kommunikation i form af posts med nyheder om tilbud på behandlinger samt før- og efter-billeder af patienter, der har fået operationer eller skønhedsbehandlinger hos AK Nygart.

Twitter er strategien ikke så direkte på markedsføring, men i højere grad på at skabe opmærksomhed omkring de længere og mere informerende artikler, som AK Nygart udgiver på deres blog. Slutteligt benytter virksomheden LinkedIn til employer branding og til at opslå nyheder om åbne stillinger hos AK Nygart.

AK Nygart på andre digitale platforme

Sociale medier er utroligt vigtige i online markedsføring, men det er en generel online tilstedeværelse også. AK Nygart har i den forbindelse prioriteret at have profiler på en række hjemmesider, der formidler generelle oplysninger om virksomheden, som potentielle kunder kan få behov for. Det drejer sig fx om AK Nygarts adresse og kontaktoplysninger samt informationer om privathospitalets ydelser, mission, værdier og medarbejdere. Disse har AK Nygart sørget for, at folk kan finde nemt på anerkendte sider såsom Crunchbase og omtal.dk.

Redaktør