Dart, Dartshop, Dartskiver

Dartshop er en online butik med specielt fokus på dart. Butikkens store udvalg har gjort den til landets største online forhandler af dartudstyr. Hos dartshop kan du finde mange af de mest anerkendte mærker der findes i dart. Du kan f.eks. købe dartpile fra det kendte New Zealandske mærke Shot! Disse pile er af høj kvalitet og kendes for deres høje præcision og kvalitet. Der er også mulighed for at købe pile af mærket XQ Nax Darts hos dartshop. Folk der følger med i darteliten vil vide, at verdens nr. 1 Michael van Gerwen er sponseret af netop dette mærke.

Stort udvalg og produkter af høj kvalitet hos dartshop

Når det kommer til dartskiver er udvalget meget stort. Der vil være mulighed for at finde en dart skive til stort set alle behov af dart. Dartshop har selvfølgelig mange af de traditionelle dartskiver. Du har dog også muligheden for at se nærmere på de mere moderne dartskiver hos dartshop. Her tænkes der på de elektroniske dartskiver. Disse fås også i høj kvalitet. Med de elektroniske dartskiver har man mulighed at få en funktion, der optæller pointene løbende. Der er mange varianter og mange forskellige funktioner alt efter, hvad man ønsker. Ønsker man en dartskive, der skal kunne holde til børnenes brug, kan dette også findes. Det kan være en dartskive, der skal benyttes i sommerhuset eller i en institution.

Dartshop har dog også andre produkter end kun dartudstyr. Du vil også kunne finde bordfodbold, børne poolbord, møntmaskiner og air hockey.

Kundeservice altid helt i top ved køb af udstyr til dart

Kundeservicen er altid i top hos dartshop. Man bestræber sig på at besvare alle mail inden for 3 timer. Dette gælder selvfølgelig kun inden for butikkens åbningstider. Dette er en service, mange andre virksomheder kunne lære noget af. Ofte skal man vente lang tid og slemme tilfælde flere dage før, at man får et svar. Det er også muligt at ringe til virksomheden, hvis man har spørgsmål.

Hvis man ønsker, at se nærmere på produkterne inden man køber, er der også mulighed for dette. Dartshop har nemlig et showroom. Dette ligger i Jylland nærmere bestemt Trige der ligger i Aarhus kommune og hører til Region Midtjylland.

På dartshops hjemmeside kan du se nærmere på alle deres produkter. Du vil også kunne se nærmere på, hvad de netop nu har på tilbud.

Hvis det ønskes kan man også blive forhandler af de produkter, man ser på dartshop. Dette kunne også være en idé for en dartklub eller et værtshus, hvor man bruger meget dartudstyr.

Redaktør