Hos Københavns Låsesmed, der har adresse i indre by, kan man også ringe, hvis man ønsker hjælp fra døgnvagten på Nørrebro.  I dag dækkes alle byområderne i København ind under døgnvagten, og der er ligeledes udvidet til, at man også kan få hurtig hjælp i hele Storkøbenhavn.

Døgnvagten på Nørrebro indbefatter almindelige akutte låseopgaver til hjemmet, samt hvis der er problemer med låsene til bilen. Låsesmeden på Nørrebro løser de biltekniske låseopgaver igennem datterselskabet, der har lang erfaring med netop denne type opgaver. Skal man bruge ny bilnøgler, har låst sige ude af bilen, eller på anden vis har brug for en autolåsesmed på Nørrebro, så lader det sig derfor også nemt gøre med døgnvagten, der åbent alle årets dage.

Er der behov for udførelse af større låseopgaver på Nørrebro eller andre steder i byen, så tilbyder låsesmeden også totalsikring til private og erhverv. Det kan være udskiftning af alle låse eller forbedring af den eksisterende sikkerhed. Låsesmedens opgaver spænder bredt, og flere af områderne er beskrevet inde på hjemmesiden, hvor man også finder kontaktoplysninger.

Redaktør