Silikonebryster

Tanken om silikonebryster er en, der tiltaler mange kvinder. Undersøgelser viser nemlig, at intet mindre end hver 3. danske kvinde er utilfreds med sine bryster. Der kan være flere grunde til, at man ikke er tilfreds med sine bryster, men en operation kan i næsten alle tilfælde rette op på det. Derfor er det ikke underligt, at silikonebryster er et populært valg. Men i takt med at efterspørgslen stiger, kommer der også flere gode tilbud om silikonebryster ud på markedet. Det har medført, at man skal tage stilling til, hvor man vil vælge at få dem lavet, hvis man er fast besluttet på at få lavet silikonebryster. Hvis man ikke får lavet sine silikonebryster et respektabelt og ordentligt sted, kan det nemlig få store og langsigtede konsekvenser.

Ønsket om de perfekte bryster

Som nævnt er det overraskende mange danske kvinder, der er utilfredse med deres bryster. Det er ofte et ømt punkt, og derfor også noget, som mange ønsker ændret. Det skyldes formentlig, at bryster er noget, der er forbeholdt kvinden, og derfor et symbol på den feminine seksualitet. Er man ikke tilfreds med sine bryster, kan det gå ud over både selvtillid og adfærd, særligt over for det modsatte køn. Samtidig kan et par silikonebryster forbedre kvindens selvbillede og livskvalitet betydeligt. Derfor er det noget, som mange kvinder og piger overvejer. Silikonebryster kan nemlig ikke kun betyde en ændret størrelse, men også mere symmetri, en bedre placering og meget mere.

Grundige overvejelser før plastikkirurgi

Når det så er sagt, skal man overveje det grundigt, inden man vælger at få silikonebryster. Det er en operation, ligesom alt andet plastikkirurgi, og derved er der en del risici forbundet med det. Det bør altså ikke være en beslutning, man tager over natten, men noget man tænker igennem. Mange gange er det også en god idé at søge information på nettet og evt. tale med en kirurg, så man er sikker på, hvad man går ind til, inden man får silikonebryster.  Derudover bør man også undersøge de forskellige steder, hvor man kan få lavet sine silikonebryster. Når det kommer til netop silikonebryster, er det nemlig ikke altid en god idé at gå derhen, hvor du kan få den billigste operation.

Undgå et plastikmareridt

Hvis man følger bare lidt med i reality-tv og de danske kendisser, har man allerede set, hvor galt plastikkirurgi kan gå. Drømmen om silikonebryster kan hurtigt udvikle sig til et mareridt, hvis man ender med et dårligt resultat. Når det gælder plastikkirurgi, handler det om at få et godt resultat i første forsøg. Får man et grimt eller smertefuldt resultat, kan det kræve adskillelige operationer at rette op på det – og det er stadig ikke sikkert, man kan gøre det helt om. Derfor kan det mange gange godt betale sig at betale mere for sine silikonebryster i første omgang, så man slipper for at skulle ud i flere dyre og besværlige operationer.

AK Nygart er eksperter i silikonebryster

Hvis du har overvejet at få silikonebryster, kender du helt sikkert til Nygart Privathospital. De er nemlig blandt de førende i Danmark inden for netop plastikkirurgi, og de udfører op mod halvdelen af alle brystoperationer i landet. For nylig har de fusioneret med det svenske Akademikliniken, som er Nordeuropas største privathospital. Akademikliniken har blandt andet stået for at udvikle den første matematiske metode til at skabe perfekte resultater med silikonebryster. Derfor kan man godt sige, man er i rutinerede og trygge hænder, når man får lavet sine silikonebryster hos AK Nygart. Vil man være sikker på et resultat lige efter ens eget hoved samt et trygt forløb, skal man altså vælge at få lavet sine silikonebryster hos AK Nygart.

We willen dat je de kans mijnapotheek24h krijgt om ze uit te proberen om te zien hoe geweldig ze zijn, want dit is een.

Tryghed i fokus hos AK Nygart

Som sagt er det en stor ting, når man kaster sig ud i plastikkirurgi og får lavet silikonebryster. Det er helt normalt, at man som patient er en smule nervøs for, hvad der skal ske. Derfor er det godt at vide, at der hos AK Nygart er fokus på et trygt forløb – og ikke kun, når det gælder silikonebryster. Alle behandlinger og operationer hos AK Nygart starter med en gratis og grundig forundersøgelse, hvor man som patient kommer til at tale med en professionel og erfaren kirurg. Her ligger man en plan for, hvordan forløbet kommer til at være, og hvordan de endelige silikonebryster kommer til at se ud. Det er med til at sikre, at man har forståelse for, hvad der kommer til at ske. Hvis man vægter tryghed højt, kan man altså roligt vælge at få lavet sine silikonebryster hos det erfarne AK Nygart.

Lav dit eget forarbejde

En anden forudsætning for et trygt forløb og et godt resultat er, at man som patient gør sit forarbejde. Der findes masser af vigtig og god information på nettet, der klæder en godt på til et forløb med silikonebryster. Eksempelvis kan man læse mere om implantater og de forskellige måder, hvorpå en operation kan ændre ens bryster størrelse, form og udseende. Hvis man har overvejet silikonebryster, er et godt sted at starte at tilegne sig så meget relevant information som muligt. Dertil kan man vælge at bestille tid til en gratis forundersøgelse hos AK Nygart, hvor man kan tale med en kirurg og få rådgivning til ens specifikke situation. På den måde er man med til at minimere risikoen for, at ens drøm om silikonebryster ender i et mareridt. Hvis du er en af dem, der har leget med tanken, kan du altså med fordel læse mere på AK Nygarts hjemmeside eller bestille tid allerede i dag.

Redaktør