Kropssprog kommunikation

Vi mennesker er helt afhængige af at kunne kommunikere med hinanden. I alle aspekter af vores hverdag, selv fra vi er helt små, er vores kontakt og kommunikation med andre mennesker afgørende. Den måde, hvortil vi taler med og forstår andre mennesker, er helt fra vores tidligste år afgørende for vores succes og velvære. Igennem vores liv vil vi stå i mange situationer, hvor vores udstråling, kropssprog og kommunikation kan være med til at afgøre udfaldet. Det er derfor vigtigt, at man selv er klar over, hvordan man kommunikerer og bruger sit kropssprog til at fremme sin egen sag og holdning. Er man ikke bevidst om, hvilke signaler man udsender via sin kommunikation og kropssprog, kan det blive en hæmsko i både privat- og arbejdslivet. Derfor er et kursus i kommunikation og kropssprog noget, som alle kan nyde godt af.

Meget mere end det, du siger

Mange har den fejlagtige opfattelse, at 90% af kommunikationen ligger i de ord, du siger. Det er dog helt forkert – mere end 50% af kommunikationen og den måde, hvorpå andre opfatter dig, ligger i ansigtsudtryk, kropssprog og tonefald. Selvom du mener noget på en måde, kan det altså sagtens komme ud og blive opfattet på en helt anden, hvis man ikke forstår at kontrollere sit kropssprog. Samtidig kan ens kropssprog også blive ens stærkeste kort, hvis man lærer at bruge det på den mest hensigtsfulde måde. Derfor giver det også mening, at man ved hjælp af et kursus i både kommunikation og kropssprog kan lære mange nyttige ting, som vil komme en til gode i mange situationer fremover.

Kommunikation dominerer vores hverdag

Vi er alle sammen i kontakt med andre mennesker hver dag, og her spiller kommunikation og kropssprog en rolle. Men særligt når det gælder om at gøre et godt førstehåndsindtryk eller vinde nogen over på sin side, er det godt at vide, hvilke signaler man udsender. Eksempelvis som sælger kan dit kropssprog være med til at afgøre, om der bliver et salg eller ej. Skal man til eksamen eller til en jobsamtale, er det også en styrke, at man ved, hvordan man kommunikerer på bedste vis. Derfor er et kendskab til effektive og væsentlige teknikker noget, der kan komme en til gode i alskens situationer. På den vis kan det ses som en investering, når man vælger at tage et kursus i kropssprog og kommunikation.

Tag et kursus hos Supplement

Hvis du er interesseret i et kursus i kropssprog og kommunikation, kan du tage det hos Supplement. Med et sådan kursus bliver du sat ind i de mest gængse metoder og teknikker, der bruges til at forbedre holdning og kropslig kommunikation. Derudover får du også et indblik i, hvor stor en betydning den rette kommunikation og kropssprog egentlig kan have. Du bliver bedre til at læse signaler fra den, du kommunikerer med, samtidig med at du lærer at kontrollere dine egne signaler. Det bliver også nemmere at håndtere nervøsitet og situationer, hvor det forventes, at du præsterer. Et kursus i kropssprog og kommunikation er altså noget, der kan bruges af alle. Dog er det særligt relevant for folk, der arbejder med service, konflikthåndtering, personale og jobsamtaler. Kurset er en kombination af praksis og teori, der klæder dig godt på din fremtidige kommunikation.

Læs mere om kursus i kommunikation og kropssprog

Tænker du over, hvordan du bruger dit kropssprog i din kommunikation? Har du først været på kurset hos Supplement, er det garanteret, at du vil komme til det – og have mulighed for at bruge det til din fordel. Hvis du stadig har brug for overtalelse, eller du gerne vil vide, præcis hvad du lærer på kurset, kan du læse mere om det på Supplements hjemmeside. Du kan også finde mere information om kursets varighed. Hvis du har yderligere spørgsmål, eller gerne vil melde dig til kurset i kommunikation og kropssprog, kan du altid vælge at kontakte Supplement direkte. Så er du et skridt tættere på at kunne kontrollere din egen udstråling og kunne bruge din kommunikation og dit kropssprog som en styrke i mange situationer.

Redaktør