nygart

For Nygart er det vigtigt, at det arbejde, virksomhedens dygtige kirurger udfører, ikke forbliver bag lukkede døre. Nygarts resultater skal vises frem, så alle kan se, hvad det er for typer behandlinger, man kan få på privatklinikken. Derfor er Nygart til stede på en lang række sociale og digitale medier – herunder Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn, Storify, Crunchbase og WordPress.

Nygart på Instagram og Facebook

Det er på Instagram og Facebook, Nygart er mest aktive. Virksomhedens over 15.000 følgere på Facebook og små 7.000 følgere på Instagram taler vist sit eget tydelige sprog: Nygart når ud til folket med sine spændende artikler, nyheder og billeder.

På disse sociale medier deles især historier om personer, der har været under kniven hos Nygart, og som fortæller om deres oplevelse. Så sidder man derhjemme og spekulerer over, om man nu også selv har mod på en operation, så kan det altid være en god ide at besøge Nygart på Facebook eller Instagram og blive klogere gennem andres historier.

Man kan også besøge Trustpilot eller Mylooks, hvor man kan læse en lang række anmeldelser om Nygart. Begge steder får Nygart meget fine anmeldelser. Faktisk har Nygart 5/5 stjerner ud af hele 91 anmeldelser på Mylooks. Det er tal, der taler for sig selv. Nygart vil også stolt vise tallene frem og opfordre potentielle kunder til at dykke ned i dem, så de kan blive klogere på, hvorfor det kan være det rigtige valg at vælge Nygart, når de skal have foretaget en kosmetisk behandling.

Hør mere om Nygart gennem dette interview med stifter af og direktør i Nygart, Jesper Nygart:

Nygart på WordPress og Storify

Også på WordPress og Storify udgiver Nygart spændende indlæg, der giver et bedre billede af, hvad virksomheden står for, og hvad man kan forvente, hvis man får foretaget en operation i klinikken. Siderne opdateres jævnligt med nyheder og information, så man konstant kan være opdateret på, hvad virksomheden foretager sig.

På TwitterCrunchbase og LinkedIn linkes der desuden til indlæggene, så hvis man kun følger Nygart på et af disse sociale medier, vil man stadig kunne følge med i Nygarts gøren og laden fra første parket.

Kontakt Nygart

Én ting er, hvad Nygart har at fortælle dig gennem de mange forskellige sociale medier, virksomheden er til stede på. Noget andet er, hvad du har at fortælle Nygart. Måske har du feedback, måske har du spørgsmål angående operationer el.lign., måske vil du høre, hvad det koster at blive kosmetisk behandlet. Uanset hvad det måtte være, har du altid mulighed for at kontakte Nygart.

Via nedenstående oplysninger kan du altid skrive eller ringe til Nygart:

Nygart Privathospital København

Ny Østergade 12

1101 København K

70 27 57 57

Website: www.nygart.dk

Redaktør