Intim hårfjerning med laser

Mange kvinder og mænd er i dag utilfredse med deres udseende. Det gælder blandt andet, når det kommer til kropsbehåring i intimområderne. I det moderne skønhedsideal er en glat og hårløs krop en smuk krop. Men den kedelige sandhed er jo, at mennesket fra naturen er behåret, og hårene derfor skal fjernes på en aller anden måde. Jagten på det glatte look har siden 1970’erne givet anledning til fremkomsten og udbredelsen af et væld af hårfjerningsmetoder fra de helt traditionelle såsom barbering og voksning til nyere metoder såsom epilering og hårfjerning med laser.

Intim hårfjerning med traditionelle metoder

Intim hårfjerning er, uanset hvilken af de traditionelle metoder man benytter, en bøvlet affære. Men bøvlet bliver ekstra stort ved barbering, der som bekendt kan resultere i skægpest og indgroede hår samt kræver løbende hårfjerning. Voksning er, når det kommer til hyppigheden, en lidt smartere metode, da mange kan nøjes med at blive vokset en gang om måneden. Intim hårfjerning med voksning bliver dog hurtigt en dyr affære, og voksning gør endvidere ofte rigtig ondt både under og efter behandlingen. Det samme gælder epilering, hvor en håndholdt maskine med små roterende pincetter trækker hårene ud. Fælles for alle tre metoder gælder det, at den intime hårfjerning ikke er permanent, og at hårfjerningen skal gentages med større eller mindre hyppighed igennem hele livet.

Intim hårfjerning med laser

Intim hårfjerning med laser er i modsætning til de ovennævnte metoder en hårfjerningsmetode, der sikrer et permanent resultat. Intim hårfjerning med laser udføres på en skønhedsklinik eller et privathospital af en uddannet skønhedsekspert eller specialsygeplejerske, der har forstand på hud- og hårtyper. Selve behandlingen for intim hårfjerning sker med en laserstråle, der omdanner lys til varme. Laserstrålen føres nænsomt henover det behårede område, og laseren varmer hårsækkene op til 70 grader celcius. Dette destruerer hårsækkene for altid. Intim hårfjerning med laser er ufarligt, og laseren påvirker ikke hud, muskler eller væv. Prisen er ofte fra 1000 kroner og opad, men det kommer helt an på hvilket område, der skal behandles. Ofte tilbyder skønhedsklinikker og privathospitaler tilbudspakker til intim hårfjerning, hvor man kan få behandlet flere områder samtidigt og spare penge.

Redaktør