Skulle man stå i den situation, at man har behov for behandling af åreknuder, findes der en specialklinik nord for København, men mange års erfaring på området. Specialklinikken inden for bl.a. kirurgi og åreknuder, tilbyder flere former for behandlinger af åreknuder, hvor nogle kort nævnes her, og man dernæst kan finde mere information gennem klinikkens hjemmeside og kontaktoplysninger.

Hvilken behandling af åreknuder vælges?

Kirurgen.dk er altså specialist inden for både traditionel og ”moderne” behandling af åreknuder. Traditionelt set har man behandlet åreknuder med operation, men i dag foretrækker klinikken at benytte laserbehandling til åreknuder. Laserbehandling af åreknuder, eller termisk behandling om man vil, er en behandlingsform, der medføre meget få komplikationer for patienten. Om man benytter operation af åreknuder eller laserbehandling af åreknuder, vil dog blive fastlagt i en forundersøgelse, hvor det videre forløb fastlægges. Er der tale om meget store åreknuder, kan en operation være nødvendig, men som udgangspunkt er laserbehandling foretrukket, da denne behandlingsform eller efterlader patienten større ar mv.

Som beskrevet kan man læse meget mere om operation af åreknuder og laserbehandling af åreknuder inde på hjemmesiden. Kirurgen.dk har forskellige guides, der beskriver behandlingsforløbet for de forskellige indgreb, og der står bl.a. også beskrevet, hvordan man skal forberede behandlinger med faste osv.

Redaktør