autolåsesmed marschall

Skal man have hjælp til låsetekniske opgaver til sin bil, kan man få hjælp af en autolåsesmed, der har ekspertise på området. Autolåsesmed Marschall er startet af Københavns Låsesmed, der havde stigende efterspørgsel efter låsetekniske opgaver til biler, og har du f.eks. mistet en bilnøgle, kan du få lavet en ny af autolåsesmeden.

Der ydes låsehjælp døgnet rundt, og har du mistet din bilnøgle, eller af andre årsager ikke kan komme ind i bilen, så kan du ringe til den døgnåbne autolåsesmed, der rykker ud på kort tid i hele København og omegn.

Autonøgler eller bilnøgler?

Der skelnes både mellem nye autonøgler og bilnøgler, men begrebet dækker over det samme. Skal man således have nye autonøgler, fordi man har mistet de gamle, kan de både laves på stedet, eller man kan komme forbi værkstedet og hente sin nye bilnøgle dagen efter.

Man kan læse meget om autonøgler i København på hjemmesiden, samt hvordan man skal forholde sig, hvis man har mistet en bilnøgle og ønsker en ny. En ny bilnøgle laves til næsten alle typer af biler.

Har du spørgsmål omkring autonøgler mv. finder man også kontaktoplysninger på hjemmesiden til telefon og mail.

Her ses Københavns Låsesmed på Youtube

Redaktør