Bedste ejerskifteforsikring

Måske du har hørt om ejerskifteforsikringer? Når man skal købe ny bolig, er det en rigtig god investering at tegne en ejerskifteforsikring. Det havde jeg også hørt, så da vi flyttede sidste år, var jeg helt med på, at jeg skulle sørge for en ejerskifteforsikring. Så jeg gik i gang med at lede efter den bedste ejerskifteforsikring. Men hvordan er man sikker på, at det man finder, er den bedste ejerskifteforsikring til netop ens situation? Det kan være svært at vide. Jeg har da også hørt om mange tilfælde, hvor ejerskifteforsikringen ikke viste sig at være så god eller pålidelig, som man kunne have ønsket sig. Derfor var det vigtigt for mig, at jeg endte op med den ejerskifteforsikring, der egnede sig bedst til at dække mig ift. mit boligkøb. Det tog lidt tid, men i dag er jeg overbevist om, at jeg har den bedste ejerskifteforsikring.

Hvad er en ejerskifteforsikring?

Det kan være lidt tricky helt at få styr på begrebet ejerskifteforsikring. En ejerskifteforsikring er en forsikring, der dækker dig, hvis du finder skjulte skader på dit hus efter køb. Det skal altså være skader, som ikke fremgår af el- eller tilstandsrapporten. Den bedste ejerskifteforsikring vil så være den, der dækker flest af den slags skader. Som hovedregel skal skaden have en væsentlig betydning for boligens funktion, før den er dækket af ejerskifteforsikringen. Men har man brugt tid på at finde frem til den bedste ejerskifteforsikring, er man godt dækket ind. Det kan i mange gange godt betale sig, da udbedring af større skader på et hus kan løbe op i store summer. Og det er faktisk i intet mindre end hver 5. bolighandel, at man får brug for netop en ejerskifteforsikring.

Forskel på hus, sommerhus og lejlighed

Der er forskel på, om man står som køber af et almindeligt hus, et sommerhus eller en lejlighed. I alle tilfælde gælder der nogle særlige regler, som ejerskifteforsikringen skal tage højde for. Den bedste ejerskifteforsikring til et almindeligt hus er derved ikke nødvendigvis den bedste ejerskifteforsikring til sommerhus eller lejlighed. Derfor skal man også tage højde for, hvilken form for boligkøb man laver, når man går på jagt efter den bedste ejerskifteforsikring. Faktisk havde jeg selv fundet det, jeg mente, var den bedste ejerskifteforsikring. Det viste sig så, da jeg læste lidt mere om den, at den var bedre egnet til køb af sommerhus end almindeligt hus. Det er derfor noget, som det godt kan betale sig at være opmærksom på, når man skal finde den bedste ejerskifteforsikring.

Jeg investerede tid i at finde den bedste ejerskifteforsikring

Jeg brugte tid på at sidde og kigge på forskellige ejerskifteforsikringer. Efter at have sammenlignet dem fandt jeg ud af, at den bedste ejerskifteforsikring til min situation var at finde hos Dansk Boligforsikring. Derfor har jeg investeret i den bedste ejerskifteforsikring hos Dansk Boligforsikring, og jeg føler mig helt tryg ved tanken om, at jeg skulle kunne finde skjulte skader på mit hus. I det tilfælde kan jeg nemlig bruge min ejerskifteforsikring og være sikker på, at den går ind og dækker omkostningerne for udbedringen af skaderne. Derfor vil jeg anbefale alle, der er på jagt efter den bedste ejerskifteforsikring, at lede hos Dansk Boligforsikring.

Redaktør