Hvad tænker du, når du hører ordet ”Tyskland”? De første associationer, du får, vil sikkert være en ferie, du har været på i Berlin, film om 2. verdenskrig, wienerschnitzler, oktoberfester eller noget helt femte. Man forbinder Tyskland med mange ting, for der er rigtig mange fænomener, der stammer fra Tyskland. Et fænomen, der imidlertid nok ikke er det første, du vil tænke på, hvis snakken falder på Tyskland, er træpiller af det tyske mærke German Pellets.

German Pellets – træpillernes svar på en folkevogn

Vi ved alle, hvordan det er med en Volkswagen. Det er tysk kvalitet uden dikkedarer. Man ved, hvad man får for pengene – man er garanteret et bundsolidt produkt, som kan køre én fra A til B uden svinkeærinder. Det samme gælder for German Pellets. Det er træpiller i høj kvalitet til lave priser. Tænder du op i dit pillefyr med disse, vil du ikke blive skuffet. De er effektive og giver en miljøvenlig ild. Træpillerne er nemlig CO-neutrale, og så er de meget billigere end fossilt brændstof som fx kul, naturgas eller olie.

Med German Pellets er du garanteret god hygge

Forestil dig, at du har inviteret vennerne i sommerhus. Der er en smuk solnedgang udenfor, og der begynder lige så småt at blive en smule køligt inde i dagligstuen. I har brug for at tænde op – ikke i radiatoren, men i pillefyret. Det pillefyr, du netop har købt, og som du er spændt på at skulle tage i brug. Du har sammen med pillefyret købt træpiller af mærket German Pellets, og du er spændt på, hvordan disse piller vil få ilden til at lege.

Det går hedt for sig. Optændingen er gnidningsfri, og ilden er smuk at betragte for dig og dine venner. I sidder og spiller spil og har det hyggeligt, og aftenen bliver bedre og bedre, i takt med at ilden forvandler pillerne til fin, sort aske. Du tænker på German Pellets, på den lethed, det er at tænde op med disse, og du begynder at smile. Tyskerne har altså ikke kun forstand på at producere biler. De har bestemt også godt styr på det med træpiller, tænker du.

Køb German Pellets hos Absolut Træpiller

Du kan købe German Pellets hos webshoppen Absolut Træpiller.

Absolut Træpiller kan kontaktes på mail info@absolut-traepiller.dk eller på tlf. +45 3698 7222.

Redaktør